Irek M Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Przechodząc sobie koło REALA w realu postanowiłem, że chyba zrobię sobie ten model. Przez tę chłodnicę i stałe podwozie jest taki okropny ale w sumie bardzo oryginalny. Nie wiem tylko czy wstawię salinę os la 25 czy silniczek 3f jakieś 350W. Przy rozpiętości 130 parę cm, masie nie więcej niż 1,4kg te 350W wydaje mi się trochę na wyrost ale zobaczymy. Fotki przedstawiają omawianą maszynę i pochodzą z netu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak ma się do tego REAL? ☺ plany z empiku? Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak ma się do tego REAL? ☺ plany z empiku? Nie ale pracuje tam prześliczna blondi więc zawsze gdy przechodzę/przejeżdżam to wpadam na jakiś szalony plan. Tym razem padło na D-510. Lepiej nie pytaj o poprzednie ...plany :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 fajne są takie brzydale, a na pewno oryginalnie wyglądają na niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 W sumie to byłby drugi taki "brzydal". W tajemnicy zacząłem jakiś czas temu budowę modelu Blohm und Voss Bv-141 ale przerwałem prace - na lato były inne plany. Wakacje się skończyły więc może wrócę do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi