pyton Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jako iz nikt nie zamieścił nie poinformował to ja to zrobie : Zawody modelarskie o statuetkę „Orła Białego” i nagrodę „Langenakera” modeli redukcyjno-pływających klas NSS [A–D] oraz NSS 650 Standard. Program zawodów: SOBOTA 13.09.2014 r. 9:30 – Otwarcie na terenie Muzeum im. Orła Białego 10:00 – 650 Standard – 1 kolejka Junior, Senior 10:45 – 650 Standard – 2 kolejka Junior, Senior 11:30 – 650 Standard – 3 kolejka Junior, Senior 10:00 – 12:00 – Ocena modeli klas NSS – A, B, C, D 12:15 – NSS – A – 1 kolejka Junior, Senior 13:30 – NSS – B – 1 kolejka Junior, Senior 14:45 – NSS – C i D – 1 kolejka Junior, Senior 16:00 – NSS – A – 2 kolejka Junior, Senior 16:45 – NSS – B – 2 kolejka Junior, Senior 17:00 – NSS – C i D – 2 kolejka Junior, Senior NIEDZIELA 14.09.2014 r. 9:00 – NSS – A – 3 kolejka Junior, Senior 10:15 – NSS – B – 3 kolejka Junior, Senior 11:30 – NSS – C i D – 3 kolejka Junior, Senior 13:00 – Bieg otwarty o „Błękitny Szalik Zalewu w Rejowie 2014” 14:00 – Zakończenie zawodów na terenie Muzeum im. Orła Białego Program zawodów może ulec zmianom w zależności od ilości zawodników zgłoszonych w poszczególnych klasach oraz od warunków pogodowych. Szczegółowe informacje: http://www.modelteam.com.pl/kalendarz/2014/skarzysko.htm zachęcam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kilka zdjęć ze Skarżyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To kiedy były te modele w sobote czy niedziele? A tu więcej fotek http://skarzysko24.pl/wiadomosci/aktualnosci/13336-zawody-modelarzy-klas-nss-o-nagrode-langenakera-i-statuetke-orla-bialego.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To na pewno były zawody modeli wodnosamolotów, a nie modeli pływających (nielatających)? Szkoda, że wcześniej nie widziałem informacji. Jeżeli mogę prosić, to dawajcie na przyszłość znać na forum tak jakiś tydzień przed imprezą. Chętnie bym się pojawił z jakąś latającą łódką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 witam Jak się okazało, zawody były ale dla żaglówek a wodnopłaty pojawiły się tylko dla widzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Krzysiek (kesto) masz niemal identyczne ujęcia modelu pana Władka co ja . W pierwszym momencie pomyślałem, że ktoś wstawił moje . Było bardzo fajnie. I pogoda dopisała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Bo robiliśmy te zdjęcia stojąc obok siebie . Wstaw trochę zdjęć swoich. Wojtek, informacja o tych zawodach była ma Modelteam.com oraz na stronie RC Przeglądu Modelarskiego. Zawody są rozgrywane pod nazwą "Dwa żywioły, dwie pasje" i dlatego są łączone dwa rodzaje modelarstwa: pływające i latające (wodnosamoloty). Za rok też będą na początku września, więc śledź temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 OK. W przyszłym roku nie przegapię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Moje foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi