Dragon_X Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Buduje spalinowy u szybowca no. Oba ok 1,5m lub może potem wieksze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja używam wagi Steinberg 7500a, ale z tego co widzę to ceny w Polsce powariowały, kupiłem ją parę lat temu za niewiele ponad 100 zł, a teraz chcą za nią 400!!! W Niemczech do dostania za 49€. Max. obciążenie to 7500g z dokładnością ważenia 0,1g - do moich celów w zupełności wystarcza. Funkcja liczenia elementów, obsługa wielu jednostek i takie gadżety jak duży, czytelny i podświetlany wyświetlacz + zupełnie sensowny poziom wykonania (np.: szalka ze stali nierdzewnej, solidna obudowa) sprawiają, że bardzo ją lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Do zwyczajnej pracy modelarskiej wystarczy np. taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Super, a gdzie taką kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Oprócz tej którą wcześniej Ci pokazałem, mam również podobną, taką jak pokazał Stefan.W dobrej cenie jest tu- http://abc-rc.pl/p/45/1856/tools-waga-elektroniczna-ag-51a-5kg-1g-narzedzia-modelarskie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi