cZyNo Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 wygląda na to że troche wiartu zostało na te MP. Zapraszam w piątek do Ruska na główne zbocze, a w sobote pewnie kopalnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Goście przyjezdni już trenują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 No tak...wiatr jest, ale kto do ... deszcz zamówił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 To tylko wygaszacz ekranu rano będzie słońce 25m/s i jak to mówi kierownik bajencja . Czasy poniżej 40s i nowy rekord Polski no i oczywiście kolejny szczęśliwy mistrz polski na rok 2014 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Taa....ale watpię ze polecicie w ten weekend szybciej niz moje 36.5 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 lata sie bo sie lata, warunki zabawne, ale 7 kolejek zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jurek fajnie jest różnice czołowych zawodników w zakresie 5% wyniku więc w zasadzie na tą chwilę rywalizacja jest otwarta do niedzieli . Dziś zbocze i warunki raczej szkolne , ale jutro tak miejsce jak i warunki mają być znacznie bardziej wymagające więc stawka może się mocno przetasować . Różnice w punktacji typu 200 punktów to jeden dobry lub słabszy lot i wszystko może się jeszcze odwrócić jak to mówią zwycięzca jest jeden na mecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kamilu, ja to wiem. Nikt tak nie gania pięknie po całej liście w gore i dół jak ja ,) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 15 kolejek łącznie. Dzis była jatka i walka do upadłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Super, że macie tyle latania Za co te zerka zebrałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jedno za zbyt mocne ciśniecie na 10 bazę. I był trawnik, zęby w serwie i zero. A drugie to troche niefortunnie kolega mi model wyrzucił. I gleba była Takie pierdołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jedno za zbyt mocne ciśniecie na 10 bazę. I był trawnik, zęby w serwie i zero. A drugie to troche niefortunnie kolega mi model wyrzucił. I gleba była Takie pierdołki Jedno za zbyt mocne ciśniecie na 10 bazę. I był trawnik, zęby w serwie i zero. A drugie to troche niefortunnie kolega mi model wyrzucił. I gleba była Takie pierdołki Ale ale nie ściemniaj za " Sekatorem " zajmujesz 2 gą lokatę.. latasz super ... Kibicuję Rafałowi Kamyczek 4-miejsce też dobrze..i pogoda-wiatr dopisywał http://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=378 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Brakło kolejki czy dwóch Aeroklub Wroclawski na czele klasyfikacji drużynowej niegościnne chłopaki z nas są Troche miałem farta i niefarta Rafal latał najrówniej i dlatego po taz kolejny zostanie Mistrzem Polski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nareszcie doszedłem do siebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ja nie. Śpię nad Odrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Nareszcie doszedłem do siebie gratulacje...bic starych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 bić wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 A dziękuję, dziękuję Jurkowi też się należą, zapierdzielał jak trza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 bo Twą krew poczułem tylko zawody mi przerwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi