BartMan Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witam, Mam na imię Bartek. Jestem początkującym modelarzem (na koncie kilka modeli papierowych . Obecnie zaczynam przygodę z modelami RC (ESA) - w budowie 1 model ESA od Pana Marka Rokowskiego JAK-3 (może umieszczę relację z budowy w konkursie ESA )) pozdrawiam Wszystkich forumowiczów Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Który nick chcesz używać? BartMan czy bartman77 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartMan Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Który nick chcesz używać? BartMan czy bartman77 ? Witam, Chcę używać bartman, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi