Robalexgaming Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Siemano! Jestem Piotrek, mam 16 wiosen na karku i zamierzam zacząć zabawę z dronami. Jestem członkiem Klubu zajmującego się Lotnictwem Morskim. W przyszłości planuję zbudować własne pełnowprawne UAV, aktualnie jestem zbyt młody, i nie mam tyle pieniędzy, więc szukam pierwszego modelu. Posiadam kamerę GoPro Hero 3 silver, może nie dorównuje ona 3+ Black, ale lepsze to, niż nic. Liczę na miłe spędzanie czasu na tym forum! Miłego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Cześć, co to za klub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robalexgaming Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Taki narazie prywatny, ale zbieramy ludzi, jesteśmy z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi