morfeusz1987 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Byłem tylko się rozejrzeć, co prawda z modelem w bagażniku, przypadkiem trafiłem na ten watek wiec co mi tam, przejechałem się obadać teren, jeśli się ktoś wybiera w przyszły weekend to wpadnę, o ile nikomu nie będzie przeszkadzać obecność quadrocoptera :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jak nie będziesz wisiał nad głową to nikt cię nie wyrzuci;) serdecznie zapraszamy! Co do godziny spotkania to będzie podana niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jak nie będziesz wisiał nad głową to nikt cię nie wyrzuci;) serdecznie zapraszamy! Co do godziny spotkania to będzie podana niedługo Spoko nad ludźmi , budynkami i autami nie latam, bezpieczeństwo przede wszystkim :-) poza tym i tak latam spokojnie bo to nowa produkcja i muszę się do maszyny przyzwyczaić zwłaszcza że przesiadłem się z 450 na 850:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Uuu panie to już jest skala która widać! Więc do zobaczenia na lotnisku! Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Reflektuje ktoś na latanko w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Się zobaczy w sobotę :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Trza grila jakiegoś odpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 I o której tego smoka chcesz odpalić ale mówię z góry stoisz przy nim sam mi jeszcze życie mile :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 I o której tego smoka chcesz odpalić ale mówię z góry stoisz przy nim sam mi jeszcze życie mile :-) Dobre Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 To jak będzie ktoś dzisiaj? Bo chętnie bym wpadł quada obejrzeć jak to lata co i jak bo przymierzam się do zakupu 250-tki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 ja czekam na info, jak ktoś się zadeklaruje konkretnie to i ja przyjadę, baterie mam naładowane i sprzęt spakowany, tylko na cynka czekam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ja dopiero teraz wróciłem z pracy wiec odpadam dziś prędzej jutro :-) ale będę tu pisał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ja też zarobiony. Nieplanowana dodatkowa praca. Liczę ze jutro uda się wyskoczyć. Ok 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ok ja również się postaram być byle pogoda dopisała ;:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Pogoda nie rozpieszcza póki co zobaczymy co będzie do wieczora :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Byle nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ten weekend nie dane nam latac:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Czyli odpuszczamy? jak w Rogoźnie pogoda wyglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wieje ale nie pada:-) do 20 poczekamy i zobaczymy:-) Na stronie z satelitarną pogodą jest nadzieja że około 18 będzie przyzwoicie z chmurami wiec należy się po mału szykować:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi