Marcin K. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Jak mi się uda zejść z dachu to zawitam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ty to zawsze masz wymówkę :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 To będzie ktoś? bo nie wiem czy się pakować czy na piwko isc :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ja na pewno będe napiszcie tylko o której będziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Piotr pisał coś o 18 ale czy to tak 100% to nie wiem, bo bym musiał już wyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 To wyjeżdżaj bo byłem niedaleko lotniska przed chwilą na rowerze i nad lotniskiem już nie ma tych szarych chmur jest ładne błekitne niebo z gromadą białych chmurek. Dobra informacja dotarła to ja już powoli wyjeżdżam bo zanim rowerem dojadę to chwilę potrwa. Do zobaczenia na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 oki, 30 minut i bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ok to się również zbieram będę kolo 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 I polatane pogoda dopisała jednak Adam milo że wpadłeś twój quadrokopter robi wrażenie zapraszamy częściej:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 I polatane pogoda dopisała jednak Adam milo że wpadłeś twój quadrokopter robi wrażenie zapraszamy częściej:-) Fajnie, że się podobał, jak Wy będziecie to i ja będę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ktoś coś wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Na razie pogoda nie nastraja... Małego elektryka mam, na Duala za mało miejsca wykoszone;) tak ze jak bym miał transport to chętnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Dzis najwyraźniej nie ma szans zeby sie wypogodziło, u mnie pada całe popołudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 U nas także bez zmiann. Może jutro będzie lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 jak tam pogoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Panowie jak się nastawiamy na ten weekend??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja buduje;) nie no wyskocze popadać meserkiem;) dajcie godzinę tylko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jesteśmy na lotach i koszeniu trawy zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nie mam pakietu... Na jutro dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 To mogłeś trawę kosić Marcin:-) lotnisko przygotowane z Piotrem ale i nie obyło się bez krótkich lotów :-) jeśli pogoda dopisze to jutro latamy !!!:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi