janegab Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 ... a co sie na weekend szykuje ? Latanie...latanie... http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=10114&sty=m_menu na Policach dolóż ze 2m./s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 ... a co sie na weekend szykuje ? A weekend sie kotłuje. Pewnie dopiero w czeartek wieczorem bedzie cos z grubsza wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Prostopadły ..jak na zamówienie...BAJKA.. wylatany po dziurki w....nosie...od 6,30.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jakas ściema ja nikogo nie widziałem Troche krzywo w domu pomyśle co z tym zrobic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Wschód jak i zachód bardzo długi..latałes tam gdzie nie trzeba..tzn. na przeciw piaszczystego jęzora - pólwyspu .widzę po fotce -ale to Twoj wybór..." nastempnom razom " poprobuj z 200m po lewo na polnoc ....jest z płyt betonowych dogodny zjazd pod krawedz wszystko wyciete wyczyszczone - piekne ladowisko...a rozglądałem się za jakimiś "ptakami"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 A mi to piaszczyste nie przeszkadza. Miejsce dobre jak inne obok. Model lata i ląduje. Żurawie były z ptaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 A mi to piaszczyste nie przeszkadza. Miejsce dobre jak inne obok. Model lata i ląduje. Żurawie były z ptaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 To przyłożyć sie do treningu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Chyba koło Strzegomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Piekne sobotnie latanko ...jeszcze niedziela - i poniedziałek ...ten fotel w schowku zimne piwo czekalo na JURKA całą sobotę...wystawię na dni następne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Jurek leniuchował. I Jurek nie pije jak lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Ja obserwowalem las ..opodal- czy aby tam Jurek sie nie schowal i nie podglada... a piwo tylko bezalkoholowe LECH mieta +limon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 podglądam to tylko kobiałki nad wodą, staruchów nie szczególnie unikam podglądania Kierownika - widok fuj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 podglądam to tylko kobiałki nad wodą, staruchów nie szczególnie unikam podglądania Kierownika - widok fuj Podgladam zawsze wszystkich kolegow...starych bo doswiadczonych....rownież młodych -zawsze coś stosuję co pomaga mi bawić się...żałuję ,że nie nie miałem zaszczytu oglądać najlepszego PILOTA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 To musisz za granice jechac. U nas takiego nie ma;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/jutro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Zapraszam w środę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Na takie warunki do lotow watro poczekać i wczesnie wstać..wystartowałem o 6-tej latałem do 13-zmieniałem modele + dokładka balastu..na Policach super warunki ...TYDZIEN... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Już startowałem w rękawiczkach ...pozniej ok 10-tej zdałem 2-gą kurtkę..i było OK ale latanko...wymarzone...ZAPRASZAM sobota-niedziela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A co tu balastowac jak nie wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi