janegab Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Całkiem miły jest. Znów Toxic pływał? W sentencji miałem by wszystko dobrze przed lotami sprawdzić..toxik nigdy nie pływał . Na Rusku nie ma takiej adrenaliny ...kupa złomu...śmietnik FEE...teraz porosla trawa wszystko przykryla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Och to mój znawco Rusko fe i latac sie tam nie da A Jana dziś nie było... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 http://postimg.org/image/my7un7t1n/ dziś super a jutro jeszcze lepiej ...a Jerzy nie dojechal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jurek szykuje sie na lepsze warunki i fajniejsze miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jurek szykuje sie na lepsze warunki i fajniejsze miejsca lepiej latać niż się szykować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 jak się jeździe powozić po niebie samemu to może i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 W koninskim jest multum miejscowek..na kazdy kierunek ..chetnym pomogę i zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 tym razem preferuje 3-4 razy wyższe bez termiki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 dzisiaj wg prognozy miało wiac mocniej a było szkolnie...cieszę tym co jest- bo blisko i bezpiecznie..i piekna upalna pogoda.. polatałem 4 godzinki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 pożegnanie lata na Lubstowie..piekny wschodni wiatr.. cieplutko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Od piątku .... super latanie w Policach -LUBSTÓW .../ wczoraj 10...dziś do 12m/s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Przeszłem w piątek w asyście Jana swój chrzest zboczowy - może nie całkiem prawdziwy bo podpierając się czasem silnikiem, ale i tak było super Głowę mi co prawda trochę urywało (brak obycia z dłuższym przebywaniem na wietrze), ale latanie b. fajne... Latały modele Tigra i Odyssey z Arthobby oraz Tom od Blejzyka i wszystkie trzy bardzo przyjemnie. Spróbowałem też małego, laminatowego DLG z HK, ale że był już wcześniej "troszkę" sfatygowany to przy którymś z rzutów skrzydło mu się złożyło ;( Wielkie dzięki za towarzystwo i wskazówki - motywuje mnie to do poszukania jakiejś miejscówki bliżej moich okolic - może ktoś zna jakieś fajne zbocza niedaleko od Sierpca ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Latasz b.dobrze i odwagi Ci nie brakowało by modele walić w kierunku wody takie to niby zbocza - dziury u mnie - najwazniejsze by bezpiecznie i była wysmienita zabawa.. reszta przyjdzie po treningach sama - przyjeżdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Wielkie dzięki za towarzystwo i wskazówki - motywuje mnie to do poszukania jakiejś miejscówki bliżej moich okolic - może ktoś zna jakieś fajne zbocza niedaleko od Sierpca ?? Będziemy wdzięczni jak pozwiedzasz wały wiślane i zdasz relacje ze znalezisk. Jeśli będą Np Od Rokic do Wlocławka, ale i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 A popatrzę- najpierw na mapach i zdjęciach sat... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 już rok tam nie byłem...super latanie na wschodzie miejscowka doskonała do ustawienia i jak się nie uda kąpieli modelu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 TU....zapowiada sie wspaniała majówka...poniedz-do środy ...zapraszam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Miejscowka gigant...i bardzo szybko uczy się tam latać albo pływać za modelem free image hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 a nie prościej zainwestować w jakiegoś FSRa lub staeczek jeśli che sie pływać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 dzis dymało tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi