Gryzon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Chodzi mi o sklepy z podstawowymi elementami elektroniki "użytkowej". Kiedyś był BOMIS przy sobieskiego/dolna ale już go chyba nie ma. No i pomijając wolumen (mam daleko) czy ktoś zna jakiś sklep tego typu - okolice centrum lub południe warszawy - ew dowolne miejsce aby był czynny w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Warszawska Giełda Elektroniczna w przejściach podziemnych przy GUSie (skrzyżowanie trasy Łazienkowskiej i Al. Niepodległości). Polecam zajrzeć najpierw do przejścia południowego, bliżej GUSu, tam jest więcej sklepów z elektroniką i w dodatku znacznie tańszych niż w północnym przejściu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dawny Bomis na ulicy Promenada, przy parku (dolny Mokotów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 w niedziele na Wolumenie - Żoliborz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 pomijając wolumen (mam daleko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 przy stacji metra Służew była budka w której sprzedawano głównie głośniki, ale były również jakieś diody, rezystory i tym podobny podstawowy asortyment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Może być jeszcze sklep AVT ul. Leszczynowa 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Dzięki chłopaki ! Fajnie byłoby mieć liste takich sklepów - tak jak mamy listę sklepów internetowych ... Zajrzałem na Promenady - sklep ma się dobrze (nie byłem tam z 5 lat) Nie mają już kitów AVT i NORD`a ale drobiazgi które potrzeba są. Dodatkowo znalazłem sklep elektroniczny (mniejszy asortyment niz na promenady ale zawsze) - róg Hożej i marszałkowskiej. Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Na Zelaznej w okolicy ulicy Siennej jest tez taki sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.