Gryzon Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Chodzi mi o sklepy z podstawowymi elementami elektroniki "użytkowej". Kiedyś był BOMIS przy sobieskiego/dolna ale już go chyba nie ma. No i pomijając wolumen (mam daleko) czy ktoś zna jakiś sklep tego typu - okolice centrum lub południe warszawy - ew dowolne miejsce aby był czynny w tygodniu.
Czaro Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Warszawska Giełda Elektroniczna w przejściach podziemnych przy GUSie (skrzyżowanie trasy Łazienkowskiej i Al. Niepodległości). Polecam zajrzeć najpierw do przejścia południowego, bliżej GUSu, tam jest więcej sklepów z elektroniką i w dodatku znacznie tańszych niż w północnym przejściu
cobra Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dawny Bomis na ulicy Promenada, przy parku (dolny Mokotów).
adi-000 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 przy stacji metra Służew była budka w której sprzedawano głównie głośniki, ale były również jakieś diody, rezystory i tym podobny podstawowy asortyment.
Gryzon Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Dzięki chłopaki ! Fajnie byłoby mieć liste takich sklepów - tak jak mamy listę sklepów internetowych ... Zajrzałem na Promenady - sklep ma się dobrze (nie byłem tam z 5 lat) Nie mają już kitów AVT i NORD`a ale drobiazgi które potrzeba są. Dodatkowo znalazłem sklep elektroniczny (mniejszy asortyment niz na promenady ale zawsze) - róg Hożej i marszałkowskiej. Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi.
Boogie Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Na Zelaznej w okolicy ulicy Siennej jest tez taki sklep.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.