arkozi Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 http://allegro.pl/nylonowa-sruba-m4-x-15mm-dlugosc-i4641731734.html Czy to jest pomyłka, one tak drogo chodzą czy po prostu nie doczytałem jakiegoś małego druku i jest to cała paka takich śrub ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Nie wysyła za pobraniem to pewnie jest warta tych pieniędzy wkręcasz i samolot sam lata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 One chodzą po 1zł :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Oj gość się machnął cena - ilość a Wy już że drogo. Inflacja 1zł to też znacznie za drogo ale takie to już hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 zapomnieli dodać, że z autografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 pewnie o 2 zera się pomylił. w Elblągu paczkę (chyba 100szt) nylonów można kupić za 15zł. w sprzedaż na sztuki się niestety nie bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cirrus1982 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 pewnie o 2 zera się pomylił. w Elblągu paczkę (chyba 100szt) nylonów można kupić za 15zł. w sprzedaż na sztuki się niestety nie bawią.A podrzucisz jakis namiar na te śruby w Elblagu? Swoją drogą ciekawe jak szybko sie zorientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Zaplaciłem 1,5 zl ZA 1SZT w Gdyni w sklepie za "plasticzaną" podobną dł 30mm - to byłem "lepszejszy" - kupiłem bo byłem na klifie w Mechelinkach miałem flakona na gardle.. Sklep "modelarnia" poznan 30 gr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi