ak Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam wszystkich, Nazywam sie Łukasz i jestem z Wrocławia. Moja przygoda z modelarstwem zaczeła sie jakieś 10 lat temu, nawet wygrałem wtedy zawody Jaskółek potem przyszedł czas na szybowiec rc i na tym sie skończyło 3 lata temu powróciłem do modelarstwa i tak jakoś leci zbieranie nowych doświadczeń to narazie tyle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 WITAMY ŁUKASZU W NASZYM GRONIE! Daj jakies swoje zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zdjęcie oczywiście dodam, tylko znajde jakieś odpowiednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam buszujacego w zbożu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 witamy witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam buszujacego w zborzu Zbożu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dzięki za miłe przyjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Shame on You ertman! A witamy, witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.