mRqS Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Hej Stałem się posiadaczem kawałka szybowca SZD-38 Jantar 1. (rozpiętość 3.8m) Kadłub jest ok, stateczniki tez. Do wymiany są płaty (model miał kilka lat temu bliskie spotkanie z lasem ) Może u kogoś kadłub nie przeżył a płaty są całe? A może ktoś ma namiary na Przemka Gunię? Z góry dzięki za każdą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Spróbuj Marku skontaktować się przez Allegro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Hej. Tak też zrobiłem. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Daj znać, ile Cię wyniosą takie płaty :-) Mam podobny kadłubik, ale nie mam czasu na budowę skrzydeł :-( Może bym się szarpnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Dostałem dzisiaj odpowiedź z Model Making. Płaty (wersja ARC) bez hamulców, tylko z wyciętymi lotkami - 599zł. Totalnie nie opłacalne wg mnie (a zależało mi właśnie na wersji ekonomicznej). Za niewiele większe pieniądze można dostać model z hamulcami w wersji ARF. Chyba jednak zacznę budowę swojego szybolka (mam nadzieję, że wyrobię się na Żar). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jak chcesz to zadzwoń do Mariusza z modellotu: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1103&postdays=0&postorder=asc&start=0 Najlepiej na komórke według cennika który tam pokazałem 450zł ale nie wiem czy razem z chamulcami. Moge ja sie dowiedzieć dokładniej o nie bu jutro i tak będe musiał się tam przejść zapłacić za kadłub. Napisxz tylko co chcesz wiedzieć dokładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 hmm.. no właśnie. Czy to są gołe płaty czy z hamulcami. Pytanie też, czy będą pasowały do kadłuba z Model Making. Pytanie 3: czy mają coś w 2-gim gatunku Jak masz dostęp, to miło by było fotkę tego Jantara zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Przepraszam ale nie byłem tam jednak :oops: i raczej nie będe się z nimi widział do końca tygodnia. Jak coś to możesz zadzwonić i się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jesli oplacisz wysylke,moge Ci wyslac laminatowe platy od ASW-28. Tylko czy beda pasowac ? Albo calego (po przejsciach) ale kompletny za 1 funta plus koszt przesylki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Peter, jakby Marek nie zaintersowal sie platami to ja pisalbym sie na calosc do remontu, oczywiscie pokryje wszystkie koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Upss :oops: moja wina. Juz mam kilka email... Moze sprostuje-to nie jest otwarta oferta,tylko dla konkretnej osoby. Model to wersja calolaminatowa.Czyli wlacznie ze sterami,hamulcami i chowanym podwoziem. A poszukiwania dotyczyly platow.Caly model to opcja awaryjna,jesli platy nie beda pasowac do SZD-38. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Peter tak czy siak jakby cos sie zmienilo to jestem otwarty mam warsztat i warunki na remont, i z wyposazeniem i ulotnieniem tez by nie bylo problemu. Jakbys nawet chcial go odsprzedac to bylbym chetny bo poszukuje ostatnio podobnego modelu na doczepke do piperka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Piotrze odezwałem się na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.