Luki800 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam, Kupiłem podgrzewacz swiecy żarowej nie wiem jak go podłączyć do modelu ktos pomoze? I jak do sprawdzić czy wogole jest sprawny?tak wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj123 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 a dasz lepsze zjdęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 http://archiwum.allegro.pl/oferta/mikroprocesorowy-podgrzewacz-swiecy-promocja-i2943294788.html jest email do sprzedającego,może podeśle instrukcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki800 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Lepsze zdjecie ew we wtorek.Dokładniej chodzi mi o to aby podgrzewało to urządzenie swiece na niskich obrota silnika tylko.Aparatura Hitec Aurora 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Bez instrukcji podgrzewacza nic nie zrobisz wiec pytaj twórce modello@poczta.fm Poza tym dobrze ustawiony silnik nie potrzebuje takich bajerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki800 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Bez instrukcji podgrzewacza nic nie zrobisz wiec pytaj twórce modello@poczta.fm Poza tym dobrze ustawiony silnik nie potrzebuje takich bajerów Napisałem na e-mail - dzięki Mój silnik SuperTigre 14,7ccm pracuje ok na wolnych obrotach ale gdy zarżę świece z panelu startowego, zdecydowanie lepiej delikatniej i ciszej pracuje, przy teraźniejszych temperaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Przy dzisiejszych temperaturach stosuje się cieplejszą świece. Przy zastosowaniu wspomagacza nie będziesz wiedział kiedy ci świeca zacznie padać no i poza tym szkoda wagi. Fakt że niskie masz stabilniejsze ale... w moim asp4ccm wolne obroty mogę policzyć z zegarkiem w ręce a jest tylko dobrze ustawiony... Tak pryka mój asp4cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi_72 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Instrukcja poszła na PW. Mam taki podgrzewacz i nawet znalazłem instrukcje. Co do zasadności stosowania , każdy ma swoje zdanie . Ja stosuje we wszystkich silnikach , które ustawione są cylindrem w dół. Ogólnie zasada jest taka ,że silnik najpierw musi chodzić sam z siebie, a dopiero później dokładamy żarzenie pokładowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi