dukeroger Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 czy zamiast Dragon Styropian Glue moze byc Technicqll Polyvinyl Ahesive? link to danych tutaj: http://technicqll.pl/index.php/pl/produkty-mobile/kleje-rozpuszczalnikowe/66-klej-do-g%C4%85bki-i-styropianu sprawdzajac sklad to niby to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Wydaje mi się że będzie ok. Przynajmniej tak by mówił opis. Polecam zakupić i wypróbować - zrobić próbę na oddzielnym kawałku depronu.Tak zapytam do czego ma być użyty? Nie lepiej UHU PUR albo zwykły polimerowy typu Dragon? Używam tych 2 w depronolotach i przeważnie wystarczało. Czasem jeszcze wikol. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Nawet jak się nadaje to czy cenowo jest to opłacalne? MOje buteleczki z klejem są minimum 500g Tylko przelewam je do mniejszej z lepszym aplikatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 to ma byc do klejenia tego modelu: https://www.youtube.com/watch?v=t02bQWCzyqc nie bedzie tu az tak duzych powierzchni, kupil bym dragona ale go niegdzie w poblizu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Dragon sradon. Chcesz mi powiedzieć, że nie ma w budowlanym kleju do montowania styropianowych dekoracji? W całym trójmieście? Np niebieskiego od Seleny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 akurat selene widzialem rozumiem ze zatwierdzasz jako Ksiaze depronu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Osobiście tylko nim kleję, lepiej mi podchodzi niż Dragon. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intermodel Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Też kleje (panelowe) modele polimerem na filmiku z budowy objaśniam czym co kleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Stanisław taka uwaga jak montujesz film z tłumaczeniem to lepiej bez muzyki bo nic Ciebie nie słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Albo przynajmniej powinna się ściszać jak coś mówisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intermodel Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Korzystałem z tego programu co jest dostępny na You Tube było wyciszone jak wstawiałem teraz się okazuje że jest głośna ta muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi