Ircia30 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jestem tu nowa,przyznam się ze po raz pierwszy korzystam z paptalku i tak naprawdę nie wiem czy dobrze trafiłam z forum:-( Interesuje mnie RC żaglówki.Jeśli się pomyliłam to niech ktoś mi powie,gdzie znajdę ludzi od modelarstwa RC ŻAGLÓWKI.Jestem w tym temacie naprawdę początkująca,proszę o poradę,od wielu lat marzę by zrobić własny model tak jak przed laty:-) Mając zaledwie 12 lat skonstruowalam z bratem (2 lata starszym) radiowa zaglowke.Tak,była to w pełni funkcjonalna łódka typu omega,bebechy wzięliśmy z auta na radio:-) Zabawa była genialna,ale brat sprzedał nasze dzielo:-( Teraz,gdy mam swoje dzieci chciałabym zaszczepić synowi (11 lat) smykałkę do robienia własnych zabawek:-) Pojęcie praktyczne i teoretyczne nabrałam na obozach żeglarskich w Jażdżówkach k. Iławy,więc jako takie pojęcie mam. Potrzebuje osoby,która pomorze mi w przedsięwzięciu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Proszę uzupełnić profil. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania)Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ircia30 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 O.k. Ale nie mam pojęcia jak to zrobić :-( Wczoraj fuksem udało mi się zdjęcie dodać a teraz nawet nie pamiętam jak to zrobiłam.Jakieś wskazowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Klikasz swój nick w menu na górze po prawej, potem Profil>Edytuj profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ircia30 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kiedy w to wchodzę,aplikacja taptalk prosi o zalogowanie,wpisuje dane i mnie wywala:-) Choć z pisaniem tutaj problemu nie ma.To znaczy że są dwa logowania?Od wczoraj mam taptalka i nie orientuje się.Na taptalku mam Ircia30 a na profil to ireczkas. Które mam uzupełnić? Gdy wchodzę w ircia30 wyskakuje mi że jestem poza forum.To mam wyjść z taptalku i wejść przez przeglądarkę na forum? I tam się zalogowac i uzupełnić profil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 To nie loguj sie przez Taptalk tylko normalnie z przegladarki. Wnioskuje z niku ze Ircia30 to twój login wiec z niego skorzystaj i uzupełnij profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi