japko95 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Macie jakieś panowie pomysły na kostium na dzień maturzysty? Nieobeznanych z tematem informuję, że w dzień studniówki maturzyści przebierają się za to co im do głowy wpadnie i wyłudzają drobniaki od młodszych klas, ale ja jakoś nie mam pomysłu na coś taniego i do zrobienia w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Za Smerfa: https://www.google.pl/search?q=jak+si%C4%99+przebra%C4%87+za+smerfa&espv=2&biw=1920&bih=1061&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7FuHVJ6SF4npaNuggIgL&ved=0CB8QsAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 jesteś modelarzem, zbuduj sobie kostium robota np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Robertus zbudować to ja umiem to ma być jeszcze niskobudżetowe (na tym ta zabawa polega) i możliwie śmiesznego Pomysły nawet są ale kryteriów nie spełniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 kupiłem trzy arkusze kolorowego brystolu, parę podkładów pod panele i 2 metry tasmy rzepa. Zrobiłem kompletną zbroję synowi łącznie z hełmem Lego Furno. Kosztowało mnie to może ze 30zł. Inny pomysł, przebierz się za Indianę Jonsa. Kapelusz można zrobić z papieru reszta to coś z szafy. Jak chcesz smiesznie to kup gruszke w aptece i zalóż na nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kiedyś kolega przebrał się z butelkę piwa Wyglądało obłędnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kuba, ale wypożyczył ten kostium? Bo jakoś nie wyobrażam sobie "budowania" 2m butelki piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Tektura i farby plakatowe na głowie miał kapsel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi