Bodzioch Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 witam. Jurku zrobisz mixer na dwa serwa do lotek .Możesz wybrać dowolnie kanał 5 lub 6 nie ma żadnego problemu.Teraz to sprawdzałem i działa . Musisz coś źle robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Też tak pomyślałem w 1-szej chwili. Ale przesuń trochę potencjometr 5 lub 6 kanału i zobacz co się dzieje - ta 1 lotka zaczyna działać jak klapa ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ciekawe czy można wgrac do niego firmware z flysky? czy nie ma jakiegoś haczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bo nie odpiąłeś potencjometru w <Aux. chanel>. Kanał 5 ustaw <None> i wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odpiąłem. Tzn: próbowałem. Jak wybrałem "none" to w ogóle nie działa. Przez mikser też. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 U mnie to tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Znalazłem taki tutorial http://woodystime.blogspot.com/2013/12/program-flysky-fs-t6-with-dual-aileron.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Widocznie w naszej nie tylko switch trymera jest walnięty. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jak tam sprawa aparaturki? Uszkodzona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Poszła do reklamacji..... Ale brak instrukcji powoduje, że nawet w sklepie nie wypróbujesz przy zakupie. Jako klient czuję się lekceważony w tym coraz powszechniejszym systemie sprzedaży..... - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi