robertus Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kupiłem tego malucha dla syna, bo Hubsana X4 trochę się bał. Ten maluch przypadł mu od razu do gustu. Przyszedł w opakowaniu wielkość puszki od piwa. W środku nadajnik, ładowarka USB i 4 zapasowe śmigła. Ja dokupiłem jeszcze osłonkę na śmigła. Małe porównanie z Hubsanem X4 i śmigłowcem z Orlenu. Oraz z moją aparturą ładowanie do pełna trwa ok 14 minut. Lot bez osłonki na śmigła trwa 4 minuty To maleństwo waży 13 gram a razem z osłonkami 15gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kupiłem tego malucha dla syna, bo Hubsana X4 trochę się bał. Ten maluch przypadł mu od razu do gustu. ....................................... Robert nie czaruj, synowi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Tym razem poważnie, Hubsan jest mój i większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Leciał z chin, czy kupiony w kraju? ma mojego czekam od 3 grudnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Leciał z banggood prawie miesiąc, przez Szwecję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyFan Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kurde ale mnie korcicie, aby też to maleństwo zamówić! Aż mam na oku na innym forum z dodatkowym silnikiem, 2 zestawami śmigieł i osłonką na śmigła za 90zł+przesyłka. Brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Cena prawie jak z Chin, jak mało używany i sprawny to można wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Bardzo fajny maluch. Pierwszy raz widziałem w użyciu w Wilczych Laskach, jak latał nim Robert. Swojego kupiłem z banggood. Szedł ponad miesiąc. No i już na miejscu okazało się, że pomyliłem się w zamówieniu ściągając w innym mode. Odruchy nie te. Odstąpiłem koledze dla synka, a sobie zamówiłem następnego z już dobrym mode Czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Leciał z banggood prawie miesiąc, przez Szwecję. Robert wszystko co ma baterie nie leci tylko jedzie, a mój (dla wnuka ) właśnie płynie przez Bałtyk od kilku dni jakimś kajakiem, więc nie dojdzie na święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Muszę napisać, że ciężko mi się nim lata, gorzej niż Hubsanem X4. A to dlatego, że nadajnik jest taki malusi. Nie mam dużych rąk, ale to maleństwo jest jednak za małe, źle leży w dłoni, steruje się kciukami a ja zwykle trzymam drążek dwoma palcami. Nie czuję drążków, delikatnie przesuwam, nic się nie dzieje, trochę mocniej a tu bach, quad zbyt mocno się przechyla. Takie trochę sterownie 0-1. Trudno go wyczuć. Jako zabawka owszem, ale lepiej lata mi się Hubsanem X4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja też kupiłem synkowi ☺ a że coś długo szedł to zmontowałem dragonka w razie czego jakby nie doszedł no i teraz dostanie dwie zabawki ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Robertus... Nadajnik można użyć od dużego Hubsana i na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie można, sprawdziłem. Ani w jedną, ani w drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja mam małego i dużego Hubsana i można. Coś widocznie robisz źle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tylko, że to nie jest Hubsan i pewnie jest jakiś myk co by mezaliansu między firmami nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Yhh.. no tak, zapomniałem, że to "prawie" Hubsan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyFan Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Panowie mam duży dylemat. Znalazłem tego malucha z dodatkowym silnikiem i akumulatorkiem za 110zł+przesyłka oraz Biedrone ladybird v939 3 baterie, stan dobry nie uszkodzony, lata ponoć jak nówka, wylatane ok 55-60 pakietów, do sprzedania za 100zł. Co tu wziąć? :/ Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Osobiście ani jedno ani drugie na pierwszy raz, Hubsan to rozsądna wielkość do ceny i odpowiedni czas lotu. Zamów sobie z banggood, tam są quady od chyba 60 zł za sztuke te najtańsze. Biedronki nie uznaje bo ta wersja ma przekładnie, moim zdaniem więcej do psucia się przy kretach, nie lubię przekombinowanych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyFan Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 v939 nie ma przekładni https://www.google.pl/search?q=v939&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EUWgVMueL8nzUuurhKAL&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=657#facrc=_&imgdii=_&imgrc=IUYUASBxgNaU4M%253A%3B7OfsA3fcrjfYDM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.rc711.com%252Fshop%252Fimagemagic.php%253Fimg%253DnNjHms7Zl%25252BHf2N6sp5Lhn2aixdiapJLZo5s%25253D%2526w%253D350%2526h%253D263%2526page%253Dprod_info%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.rc711.com%252Fshop%252Fwltoys-v939-4ch-quadcopter-mini-ladybird-rtf-combo-purple-color-p-6613.html%3B350%3B263 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi