mediax Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam wszystkich Forumowiczów. Zajmuję się amatorsko modelarstwem RC, zacząłem od heli, obecnie posiadam dwa glidery więc tutaj jestem. Mieszkam w Sydney w AU i miło mi będzie korzystać z rodzimej kopalni wiedzy oraz pomocy kolegów. Pozdrawiam serdecznie Gracjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witamy na forum Na pewno coś pomożemy i poradzimy, ale ten avatr apple ???? Poczytaj regulamin kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mediax Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Chwilowo jest właśnie pracuję nad właściwym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Rozumiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Teraz lepiej :-) Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi