szpieg Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Znaczy sie co? Film z kraksy Cie interesuje? :-) Czy ja powiedziałem coś o kraksie ? Mam extre 330l z cm pro z identycznym obciążenim powierzchni skrzydła co twój chce zobaczy jak to zachowuje sie w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Wyglupiam sie :-) Jak bedzie gotow to pewnie na wiosne poleci. O ile wygra z FZ6 bo jak znow tylek na moto posadze to... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja wole ścigi ale Fazer tez może Tez czasami mam ten dylemat Lubię trochę poodkręcać na ninjy A latałeś kiedyś na hayabusie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Walka z podwoziem. Na testy dalem pojedynczego Hiteca standard. Udalo sie tak ustawic orczyk i aparature, ze oba kola zamykaja i otwieraja sie. Ale postanowilem zmienic troche uklad - dam dwa serwa standard, po jednym na kolo - latwiejsza regulacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 No ładnie ładnie Czekamy na montaż silnika 55' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Silnik na koncu, najpierw RC. Przerobilem naped podwozia na 2 serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Wklejanie na 30min zywice statecznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Naped kierunku i wysokosci. Wysokosc na zasadzie 2 w 1, lekko przerobione przeze mnie - nie ufam zbytnio tym sciskanym imbusem mocowaniom na gladkim precie wiec dalem od strony gwintu a srodek przegwintowalem na M3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Prawidłowo Silnik juz dotarty na hamowni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Nie ma potrzeby - silnik przelatał już kilka litrów paliwa. Model w 95% dostaje wyposażenie wyjęte z innego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ten napęd z kierunku możesz zrobić lepiej,są inne i lepsze rozwiązania niż ten wygięty pręt albo mocowanie imbusem na gładkim pręcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kierunek jest zrobiony standardowo - z jednej strony Z a z drugiej snap. Zabezpieczony kawałkiem silikonowego przewodu paliwowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 To Z to może i wersja std.ale mi coś takiego w takim modelu nie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A co byś zrobił? Pręt M3 i dwa snapy? Tylko nie mów że pull-pull Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Na serwie snap kulowy a na dźwigni od kierunku zwykły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Postujesz - nie pij ;-) Serwo gazu, wylacznik zasilania gotowe. Silnik zamocowany. Foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 No i niestety okazuje sie, ze wywazenie jest "do du..." doslownie. Pakiet lipo 4s 2300 nawet nie wystarcza by model prawidlowo sie wywazyl. Ehhh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Domek obuduj skleją to trochę gram przybędzie i nie naleci syfu do środka. Jaka jest średnica kółek podwozia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zamiast zbędnej wagi dam więcej prądu - dwa pakiety (jeden mam) 4xNiMh Sanyo Eneloop 2000mAh. Testowałem i powinno wystarczyć, ewentualnie minimalne doważanie będzie potrzebne. Koła zmierzę i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To niedługo oblot widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi