.bercik. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Czy do serw TURNIGY można zastosować dzignie innej firmy ? (np HITEC , FUTABA itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bercik. Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nikt mi nie pomógł i musiałem do problemu podejść osobiście . Tak więc jeśli ktoś będzie miał taki sam problem jak ja może do serw TURNIGY kupić dźwignie FUTABY , pasują idealnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jakbyś napisał, że chodzi o orczyki a nie dźwignie to może by się ktoś wychylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Gdyby ktoś był zainteresowany doborem dżwigni/orczyków do serw to ta stronka może być pomocna http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=47051 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 O ! A jak w takim alu zmniejszyc sensownym sposobem srednice otworkow pod popychacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nie zmniejsza się otworków bo najczęściej przy aluminiowych dżwigniach daje się snapy kulowe które są mocowane na śruby m2/3 Raczej przy tego typu dżwigniach nie zaleca się wygiętych popychaczy/ drucików Sens stosowania aluminiowych dżwigni to pewne mocowanie na wieloklinie serwa,nastawione na przenoszenie sporych sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Masz gdzies pod reka jakas fotke tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pierwsza lepsza z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dzięki Roman że ruszyłeś ten temat, sam się zastanawiałem nad orczykami do tech serw Turnigy bo mam takie same Fajnie że się sprawa wyjaśniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi