micro Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Niezły kawałek modelu ze spadochroniarzami na pokładzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Film powinni zadedykować temu, co mu sie spadochron nie otworzył Model wygląda na dobrze zbudowany, z dbałością o szczegóły. Ale nie rozumiem makieciarzy którzy pchają bardzo mocne napędy. Ciężki transportowiec startuje po krótkim rozbiegu i idzie do góry 45st. dla mnie gryzie się to z makietami.A takich modeli jest u nas 80% - pięknie wykonana makieta a zachowuje się jak akrobat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 45 stopni spokojnie da się. Zobacz na poniższy film. Jakby później nie kozaczył, to nic by się nie stało: http://youtu.be/Hulu0p2JHR0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Model cudny. Co do spadochroniarzy, to mam wrażenie, że temu jednemu otworzył się z opóźnieniem Mnie się marzy taki C-47 w wersji US AirForce, z pasami inwazyjnymi, wypuszczający spadochroniarzy "nad Normandię". Ale nie jednego czy dwóch podwieszonych pod skrzydłami, tylko przynajmniej 6 wypadających ze środka przez otwarte (otwierane) drzwi. Może kiedyś ogarnę temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi