lukaszjb Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Dawno mnie tu nie było Mam krótki filmik, jak lata AN, proszę wybaczyć jakośc ale dopiero się uczę stworzyć jakikolwiek film. W model się wlatałem wiem co go boli i co jest do poprawki. Poprawiłem wychylenia sterów wszystkie bez wyjątku na lotkach zwiększyłem to samo na kierunku, natomiast zmniejszyłem na wysokości, klapy pozostały bez zmian. Przesunąłem SC do przodu i rozwierciłem otwory na oś w kołach podwozia głownego, żeby wręcz nie kręciły się a latały troszeczkę na boki co poprawiło bardzo lądowanie i problemy z kapotażem. Zostało mi jedynie zwiększyć skłon gdyż model na wyższych obrotach ma nadal tendencję do zadzierania nosa do góry. Po tych zabiegach model lata makietowo, majestatycznie, lądowanie przy zachodzie słońca z włączonym oświetleniem piękna sprawa Brakuje tylko dźwięku i byłby jak prawdziwy. Desant skoczków też fajna sprawa z tym że model zachowuje się troszeczkę nerwowo z uwagi na chwilowy większy ciężar na ogonie, jak będę miał więcej materiału to także zrobie osobny film. A tymczasem : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 ladne lądowanie , gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi