jarek_aviatik Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Proszę się nie oszczędzać w relacjach, bo czytają to chłonący każdy szczegół początkujący, tacy jak ja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jarek zobacz ten http://pfmrc.eu/index.php?/topic/39653-extra-330-sc-pilot-rc/page-2 wątek i post 26. Tam są prawidłowo wklejone dźwignie lotek. Porównaj ze swoimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ja dźwignie lotem mam takie w toto-1 i sa super http://abc-rc.pl/p/109/665/dzwignia-sterow-zaciskana-21x11-mm-orczyk--dzwignie-orczyki-akcesoria-modelarskie-drobnica.html można kupic z większymi otworami na popychacz. Jeżeli masz zamocowane tak jak na wykresie to powinno być wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Osie obrotu muszą być tak jak na rysunku. Ale dźwignia musi być wyższa bo z tego co widać na zdjęciu przez jej wielkość bardzo ograniczasz mechanikę obrotu. Maksymalne wychylenie na serwie spowoduje minimalne wychylenie lotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Moje dźwignie wykonane są ze sklejki 2 mm. Otwór na popychacz wzmacniany jest CA. Myślę, że o ile nie rozbiję modelu, to naukę latania wytrzyma. ja jako 1 model mam toto-1 ładnie zrobiłem wszystko i zaliczyłem 3 krety musiałem zrobic nowy kadłub bo tamten już był tak rozbity że nie dało sie latać, ale już nie zaliczam kretów latam ladnie więc model mi posłuży na długo... na kanale na youtube mam kanał endriu123457 tam sa filmiki z lotów i oblotów toto-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Orczyk jak najbardziej ok, to nie akrobat żeby wychylenia rzędu 45 stopni były potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi