sebka34 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 zakupiłem ostatnio JR X9303 wszystko jest ok. lecz w momencie wyłanczania apki wyświetlacz gaśnie poza paskiem wzdłuż wyświetlacz który też gaśnie lecz po upływie ok 1s. pasek czasami zmienia swoje położenie wzglendem szerokości wyświetlasza. Co może być przyczyną takiej wady. Dodam jeszcze ze nie ma problemu z zasięgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 To nie wada Miałem dwa takie nadajniki 9303 i 9xII. W oby było tak samo. Tak mają i już Kiedyś był wątek na rcgroup na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ja podejżewałem sypiący sie procesor P.S przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ja podejewaem szpicy sie procek . a bardziej po polskiemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Pewnie z telefona pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ten typ tak ma.Mam 9xII i jest tak samo od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi