endriuRC Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam mam pytanie chce kupić dobra ładowarke do pakietów Li-Pol i mam pytanie która lepsze Redox Alpha czy Redox Beta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Redox Alpha V2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Mam Alphe v2 i szczerze polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Mam bete i tez polecam wiesz ze jest jeszcze gamma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Mam bete i tez polecam wiesz ze jest jeszcze gamma? tak wiem ale jest za droga 250zł 120zł góra moge wydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Mnie też czeka ten wybór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ostatecznie po informacjach w grupach modelarskich stawiam na Redox Alpha dziekuje wszystkim za odpowiedzi. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czym uzasadniasz swój wybór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Duzo osób pisało mi na grupie modelarskiej jak i na forum abym zakupił ładowarke Alpha V2 ponieważ ma ja bardzo duzo modelarzy i jest już sprawdzona a są te same parametry ładowania co w becie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Kup Alpha V2 i przestań histerować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi