endriuRC Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam, mam baterie RFI baterrry 20C 1500mah, szukałem wszędzie jakim prądem mozna ją ładować, ale nigdzie nie pisze. Patrzyłem na googlach też 0 informacji. Miał ja może ktoś, i poda mi onformacje iloma amperami można ją ładować. Bo ja chyba na 2A będe ładował nie powinno się jej nic stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jeżeli nie możesz znaleźć żadnej informacji to dla zapewnienia jej dłuższego czasu używalności nie przekraczałbym 1C czyli 1.5A. Swoją drogą .. czy to nie taka ? http://lincsmodellingsupplies.com/index.php?main_page=product_info&products_id=2821 Prąd 1C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Super szukałem a nie spotkałem się z ta stroną!!! Wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 edytowałem post i to raczej ta co podałem z prądem ładowania max 1.5 A czyli 1C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi