karambolis8 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam. Mam problem z zakupem tego materiału. W znanych mi sklepach typu Castorama nie znalazłem, na allegro tylko odbiór osobisty. Gdzie się w to zaopatrujecie? Pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 W składach budowlanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Obskoczyłem dwie hurtownie ale nie ma. Będę szukał dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 http://www.czerwonylew.pl/pl/c/Styrodur-XPS/86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Zawsze kupowałem w leroy merlin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja zawsze w casto, i jeszcze się nie zdarzyło, żeby nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Składy budowlane. Czesto te male maja na stanie wiecej styroduru w roznych grubosciach niz te wieksze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Hej. Dzięki za odpowiedzi. Dzisiaj udało się jednak w Castoramie. Okazuje się, że nie wszyscy pracownicy wiedzą w ogóle co to jest i że mają takie coś na stanie. A pytałem już wcześniej w dwóch różnych... Pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi