Wojtekr Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam Nie znalazłem na forum opini, relacji itd. Ma ktoś doświadczenia z tym modelem....? http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__37262__Hobbyking_Sbach_342_Gas_50cc_2210mm_ARF_EU_Warehouse_.html Pozdrawiam i za wszelkie uwagi z góry dziękuję Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Mam, calkiem fajnie wykonany model. Co nieco o moich doswiadczeniach w skladaniu w temacie dotyczacym bliźniaczego modelu Pilota http://pfmrc.eu/index.php?/topic/39621-sbach-342-3d-50cc/?hl=sbach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jak we wszystkich chińczykach podwozie do wymiany lub wzmocnienia/ zalaminowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio2000 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak we wszystkich chińczykach podwozie do wymiany lub wzmocnienia/ zalaminowania. Witaj Tomku właśnie że nie miałem tego sbacha niebieskiego i mocowanie jest zrobione solidnie nawet nie wymaga poprawki, kopiłem pod koniec tamtego roku nowość z gowinga Slika 540 pod 35cc i tez mocowanie jest solidnie zrobione pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jeszcze tym wynalaskiem nie latałem,ale bardzo mi się podoba. Właśnie dla tego postanowiłem sobie na niego pozwolić i rozpocząłem samodzielną budowę od podstaw. Konstrukcje wydane przez firmy produkujace modele są tak delikatnie wykonane, że wystarczy lekko twarde lądowanie i już masz problem,więc robię po swojemu. Wzmocnij domek i micowanie podwozia bo to wyglada bardzo delikatnie. 50 cm silnik trzepie. Więc w moim Sbach zastosję 60cm bokser. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi