pkikul Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam wszystkich posiadam Emax GT2215/10 i chcę założyć do niego śmigło składane, jakie polecacie i jakiej firmy (szukałem i czytałem ale im więcej szukam i czytam tym mniej wiem). Silnik napędza toto1 a później będzie latać w toto2. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkikul Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 myślę o czymś takim http://abc-rc.pl/p/94/2171/smiglo-skladane-h1-4-9x5-kolpak-plastik-metal-38mm-kompletne-smigla-skladane-kompletne-smigla-skladane-smigla-i-akcesoria.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Zupełności wystarczy do tego modelu i następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkikul Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 A jeszcze takie pytanko ponieważ w śmigle jest piasta zaciskowa, a ja mam silnik zamontowany odwrotnie czyli wał 4 mm jest schowany w kadłubie a mam dokręcony wał gwintowany w takim przypadku potrzebuje czegoś innego dobrze myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Wał pewnie da się wysunąć , innych jak zaciskowe piast chyba nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkikul Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No właśnie nie znalazłem nic innego w takim przypadku GT2215\10 nie wejdzie do toto 1 za wręgę za duży jest brakuje mu jakieś 2 mm na silnik + przewody dlatego model dostanie nowy dzwonek i śmigło a silnik pójdzie do toto 2. Dziękuję za pomoc i temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi