baczek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 witam mam zamiar kupić Lame v4 i chciałem już na wejściu ją stuningować więc chciałem się dowiedzieć czy można gdzieś kupić taką obudowę do lamy która wygląda jak np z raptora tu jest przykład http://pl.youtube.com/watch?v=YK7IZLb4TEE ps niewiedziałem gdzie zrobic ten post jak coś to prosze o przeniesienie albo poproszenie mnie o to z góry dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Największy wybór części tuningowanych masz np w Miracle-mart Niestety pełen wybór jest do Lamy V3 i nie jestem pewien czy do V4 wszystko pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ja niedługo będę wystawiał moją lekko stuningowaną (alu) na allegro. Moja obudowę ma starą firmową. Obudowę raptoro-podobną można kupić na ebayu, ale wszystko (ogon, kabinka, mocowanie, płetwa) kosztuje razem coś pod 200 zeta. Przynajmniej pół roku temu tyle to kosztowało. Stwierdziłem że to jednak trochę za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac17a Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 www.epheli.pl lepsze od tego forum - tu piszecie bzdury :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 www.epheli.pl lepsze od tego forum - tu piszecie bzdury :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ale mam dużo wiadomości z epheli i wiem więcej niż nie jeden z uczestników pogawędek na tym forum na allegro są tanie modele - wiem bo sam kupilem lame v3 czemu usunięto mój post napisalem tylko ze to podróba moze to wina 4in1 To są wszystkie twoje posty Mac... Ich treść mówi sama za siebie. Jeśli szczytem twojej wiedzy, jest poinformowanie środowiska, że na Allegro można kupić Lamę V3 i to taniej niż w sklepie, to wybacz, ale długa droga przed tobą... Bo jak na razie napisałeś same ... bzdury :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Jeśli odpowiedzią na pytanie "gdzie kupić" jest konkretny adres i jest to dla ciebie bzdura, to może wyjaśnisz nam, ludziom pokornego serca, na czym polegaję nasze bzdury i gdzie popełniliśmy błąd, który tak bardzo ugodził twoje psyche i naraził na kolejne sesje psychoterapii? Jesteśmy tego bardzo ciekawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 oj widzę ,że kolega maca nie może przeżyć jak nie namiesza w helikach. Wszędzie go pełno ,ale po za psuciem nerwów innym nic z tego nie ma . Zrobimy 1 miesiąc przerwy w pisaniu ,to kolega się opamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.