Grzesiek Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jak ustawic godzine na FLD -02 Frsky na manualu widac ze jest mozliwosc ale jak to ustawic ???? A jeszcze jedno jak ustawic alarm napiecia odbiornika zgodnie z tym?? Poniżej FrSky Domyślne wartości RSSI, użytkownicy mogą zmieniać zgodnie z ich wymaganiami:Alarm od wartościRSSI 1 <452 <42 mam pakiet w jednym modelu 6V a w drugim 4,8V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 ok a jak ustawic alarmy do napiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 to wyczailem ale dalej nie wiem co znaczy "blade"wybiera sie od 1;2 itp itd.myslalem ze to są pamieci ale sie mylilem wiec nie wiem co to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 to wyczailem ale dalej nie wiem co znaczy "blade"wybiera sie od 1;2 itp itd.myslalem ze to są pamieci ale sie mylilem wiec nie wiem co to??? Blade - łopatka. Ilość łopat śmigła potrzebna do liczenia prędkości obrotowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi