freekamil Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jak co weekend latanie. Kilka lotów już odbyłem i ten miał być ostatni, więc przyszedł mi głupi pomysł, żeby polecieć nisko tuż nad trzcinami które rosną na końcu mojej działki gdzie jest rów z wodą. Pech chciał, że byłem za nisko i model musiał chyba się wplątać w trzcinę bo nagle pociągnęło go w dół, a że prędkość już spora i wysokość myślę, że około 2m to zanim się zorientowałem to już było za późno. Naprawy ruszyły pełną parą, model już w jednej całości jeszcze kilka wzmocnień ,oklejanie folią i znowu w górę. Link z felernego lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Video niedostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Może dlatego niedostępne bo świeżo dodane. Jak wpiszecie na youtube kabriolin-wypadek to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 wow ... zabołało chyba zawadził prawym płatem o coś solidniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Niczego oprócz ziemi nie było, uderzył z dużą prędkością i kadłub pękł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Popraw adres filmu. Ech .... szkoda modelu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Przed uderzeniem w ziemię wygląda jakby szedł w przechyle na prawy płat ... Niczego oprócz ziemi nie było, uderzył z dużą prędkością i kadłub pękł. "Pech chciał, że byłem za nisko i model musiał chyba się wplątać w trzcinę bo nagle pociągnęło go w dół" To było coś tam w końcu czy sama ziemia ? Była ta brzoza czy nie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Brzozy nie było, myślę, że gdyby lot był w pełni poziomy (przechył nastąpił chwilę przed trzciną) to by się przebił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Brak reakcji pilota. Lotka cały czas w jednakowym położeniu tuż przed jak i po kraksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Tak pociągnęło go za prawe skrzydło, gdybyś zdążył odbić w lewą stronę i dać troszkę wysokości to mogłoby być ok, ale wiadomo, że kraksy muszą być, niestety. Dobrze, że nie wyszło do całkowitej ruiny modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Swego czasu w Radawcu rozbił się Jet. A tylko lekko musnął końcówka skrzydła źdźbła wysokiej trawy. Nie dziwie się więc, że ten model tez dał się wciągnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi