endriuRC Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dlaczego żeberka po lewej są niżej od tych po prawej?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Lekko mi się przesunęło i pierwsze były ciut za długie ale teraz jest równo. Brakuje mi pakietu (jeśli ktoś miałby nie potrzebny i mógłby wspomóc byłbym dozgonnie wdzięczny ), aparatura jest w drodze więc na Wielkanoc planuję go ulotnić. Nagram jakiś filmik. I mam nadzieje, że nie okaże się nielotem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jak bedziesz go wywazal to wywaz tak zeby byl przechylony troche do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Czy ma ktoś może do oddania pakiet. Aparatura ma przyjść jutro, przedłużki zrobiłem i brakuje mi tylko pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Moge oddać ci 1600mah 11,1v turnigy nano tech tylko 1 cela pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jaką apke zamówiłeś?. model poleci na 100% widziałem gorsze modele a lataja super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Doszła aparatura Turnigy 9x z modułem FrSky DHT. Sprzedaję też dwa odbiorniki 4 kanałowe V8R4-II (nowe) żeby kupić większy odbiornik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Po co Ci wiekszy odbiornik do tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zostaw sobie jeden odbiornik i wsadź go do rwd-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ta tyle, że 1 kanał silnik, 2 i 3 kanał lotki, 4 kanał SW, 5 kanał SK + jeszcze "kanał" na pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pakiet podpinasz do regulatora. Ten znowu podpiety do odbiornika go zasila. Jezeli podepniesz akumulator do odbiornika bezposrednio spalisz go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ale to i tak o 1 za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Idealnie Jeden kanal na silnik (i to tez jednoczesnie zasilanie) Drugi na ster wysokosci Trzeci na ster kierunki Czwarty na lotki, ktore spinasz kablem Y i wpinasz w odbiornik. Nie sugeruj sie kolejnoscia kanalow jaka podalem, poniewaz to jest tylko pogladowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tyle, że lotki mam na oddzielnych serwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 I jak te dwa przedluzacze zepniesz kablem Y i w takiej postaci podepniesz do odbiornika to beda dzialac normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Trzeba tylko uważać by nie wkleić serwa odwrotnie bo nie ma szans na reverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A czy ktoś wie jak zbindować ten odbiornik W8R4-II z Tg9x z modułem DHT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Samolot jest juz prawie gotowy brakuje przedluzek do serw i odbiornika. Kurs dolara jest wysoki, jak tylko spadnie zamawiam odbiornik z HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Moze zapodaj jakies zdjecia? Ładnie wykończony model robi piorunujace pierwsze wrazenie i cieszy oko nawet tylko stojąc w "hangarze" A to tak na zachete (zbudowalem go z tych samych planow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Najpierw chcę żeby latał, a potem zajmę się wyglądem. Nie chcę wydawać dużo pieniędzy na coś co do niczego się nie nadaje. Nie będę go malował bo zbytnio mi się to nie podoba. Sposób, który zastosuje niech zostanie niespo...yyyy...tajemnicą.. Zdjęcia nie są chyba potrzebne bo dużo się nie zmieniło. Pakiet mam Rhino 3c 2250mAh od jednego modelarza z forum, któremu serdecznie dziękuję-dał życie mojemu latadełku . LiPol waży 156g, silnik ma ciąg 750-800g więc spokojnie będę miał zapas ok 200g. Odbiornik D8R-II żeby było czego używać później. Z telemetrią bo nie chcę narobić szkód sąsiadom i rodzinie z powodu utraty zasięgu czy rozładowania się pakietu. (odbiornik 27g) Masa startowa ok 580g więc chyba nie jest źle Gdyby ktoś miał niepotrzebne przedłużki do serw ok 30-40 cm i mógłby oddać byłbym niezmiernie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi