ahaweto Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Również w tym roku p. Jan wraz ze Złotowskim Centrum Aktywności Społecznej i przy delikatnym nacisku ze strony zaprzyjaźnionych kolegów-modelarzy z Bydgoszczy , organizuje 2 maja Piknik Modelarski. Zapraszamy wszystkich miłośników, pasjonatów i czynnych modelarzy z naszego regionu i każdej strony naszego pięknego kraju do Złotowa-Płoskowa. Będzie kilka nowości które uatrakcyjnią coroczne nasze spotkanie. Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa. Dalsze informacje będziemy zamieszczać sukcesywnie w tym temacie. Do zobaczenia. Jak było w ub. roku można zobaczyć tutaj http://pfmrc.eu/index.php?/topic/44709-z%C5%82ot%C3%B3w-p%C5%82osk%C3%B3w-2052014-viii-edycja-p-jan-serdecznie-zaprasza/page-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 W tym roku nie odpuszczę.Heniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ja chyba odpuszcze. Weekend majowy i inne plany. I nie tylko ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jak jakie choróbsko lub inna zmora nie dopadnie to z moim młodszym będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Postaram się przyjechać, mam nadzieję że nic planów nie pokrzyżuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bardzo się cieszymy. Heniu będzie okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jakoś mało odzewu trzeba dać na tacę za pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Krzysiu sporo kolegów potwierdza swój przyjazd na PW tylko pogoda żeby nas nie zawiodła Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jak na razie pogoda ładna, oby się utrzymała. Korzystając z ciepłych wieczorów, po pracy maluję mojego FunCub'a na świeżym powietrzu. Jak dobrze pójdzie, to w Złotowie będzie pierwsza odsłona mojego "albinosa" tym razem w "makijażu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 To fajnie bez względu na aurę będziemy ja zgłaszam 3 sztuki modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 modelarz - 1szt Fun Cub - 1szt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Potwierdzam przyjazd modelarz - 1szt modele - 2szt (kończę malowanie, została tylko kosmetyka i na koniec "polerka" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Na 90% modelarz - 1szt modele - 2szt (Zostaje 10% że będę w pracy w tą sobotę.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 modelarzy 3 szt ja i synowie modele ok 3 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam kolegów śmielej zgłaszajcie obecność pogoda zamówiona puchary piękne nagrody też no i jak zawsze wojskowa grochówa Serdecznie zapraszam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 dojedziemy na czas Janku jak inne lata załatw pogode nad Złotowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Pawełku staram się zobaczymy czy będę wysłuchany Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Koledzy mimo pozornego spokoju, przygotowania idą "pełną parą". Dzisiaj będzie ostateczne koszenie lotniska. Dojazd na lotnisko będzie oznakowany tak jak w poprzednich latach. Dla jadących od strony Więcborka - Bydgoszczy i od strony drogi Złotów - Zakrzewo. Po zjechaniu z drogi asfaltowej kierować się na rozległe łąki a tam już nas zobaczycie Jest o co walczyć. Organizator przygotował piękne nagrody-puchary, drobne upominki okolicznościowe i dyplomy uczestnictwa. Plakat Organizatora ( trochę mi go obcięło ) Odbędzie się konkurs na celność lądowania, można również zorganizować dowolne konkurencje (Fun Cub) jak również latać do woli. Jeżeli ktoś ma kontakty z Tym odpowiedzialnym za pogodę, prosimy o wstawiennictwo Do zobaczenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Na razie prognoza przyzwoita Puchary piękne jutro może zrobimy mały trening coby się przymierzyć do pucharów zaktualizowałem mapkę pogody Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez horn3t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wyjazd się zbliża a u nas pada.Ja od paru dni leżę krzyżem ale może żle bo do góry brzuchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi