Pioterek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tu zamieszczam kolejne filmy z lotów mojego modelu SE 5a o rozpiętości 2,1 m - modelu z napędem elektrycznym Oblot modelu Pierwszy sfilmowany lot po regulacji modelu Drugi nieźle skręcony film film 1080p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dzisiaj korzystając z dobrej pogody polataliśmy w Radawcu. Efektem moich lotów, jest film nakręcony przez Grzegorza telefonem komórkowym i zamieszony na You Tube. Wiadomo komórka nie dorówna kamerze z dużym zoomem, ale powstało kilka ciekawych ujęć głównie ze startów i lądowań modelu przy bocznym wietrze. Zamieściłem więc ten film za zgodą Grzegorza (rcpilotGrzesiek). Pozwoliłem sobie wyciąć sceny gdzie model był bardzo słabo widoczny i wyszło całkiem fajnie. Widać jak model walczy z bocznym wiatrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Film z elementami akrobacji film 1080p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No, no niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Z okazji Dnia Flagi RP mój SE 5a otrzymał biało czerwone proporce a wygląda to w locie trak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Lot modelu na bardzo silnym wietrze - aż mi nogawki od spodni furczały 1080p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Film z spotkania lotniczego z okazji 75 rocznicy bitwy o Anglię i udziału w niej pilotów z Lubelszczyzny. Mój SE 5a brał również w tym wydarzeniu udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi