Pioterek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tu zamieszczam kolejne filmy z lotów mojego modelu SE 5a o rozpiętości 2,1 m - modelu z napędem elektrycznym Oblot modelu Pierwszy sfilmowany lot po regulacji modelu Drugi nieźle skręcony film film 1080p
Pioterek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dzisiaj korzystając z dobrej pogody polataliśmy w Radawcu. Efektem moich lotów, jest film nakręcony przez Grzegorza telefonem komórkowym i zamieszony na You Tube. Wiadomo komórka nie dorówna kamerze z dużym zoomem, ale powstało kilka ciekawych ujęć głównie ze startów i lądowań modelu przy bocznym wietrze. Zamieściłem więc ten film za zgodą Grzegorza (rcpilotGrzesiek). Pozwoliłem sobie wyciąć sceny gdzie model był bardzo słabo widoczny i wyszło całkiem fajnie. Widać jak model walczy z bocznym wiatrem.
Pioterek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Film z elementami akrobacji film 1080p
Pioterek Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 Z okazji Dnia Flagi RP mój SE 5a otrzymał biało czerwone proporce a wygląda to w locie trak:
Pioterek Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Opublikowano 25 Maja 2015 Lot modelu na bardzo silnym wietrze - aż mi nogawki od spodni furczały 1080p
Pioterek Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 Film z spotkania lotniczego z okazji 75 rocznicy bitwy o Anglię i udziału w niej pilotów z Lubelszczyzny. Mój SE 5a brał również w tym wydarzeniu udział.
Rekomendowane odpowiedzi