rufik Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 https://www.securitycamera2000.com/products/RUNCAM-HD-Full-HD-1080P-Wide-Angle-Mini-FPV-Camera.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 hmmm… tańsza i łatwiej w trawie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Inne porównanie https://youtu.be/-d42iFaooT0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Film z mobiusa jakoś bardziej mi się podoba, nie ma niebieskiej dominanty, tylko żółtą Generalnie myślę, że to jest bardzo porównywalny produkt. Jeśłi w oprogramowaniu do RunCam można podobnie jak w Mobiusie ustawiać balans bieli i inne takie, to z tą ceną wygrywa konkurencję. Jak dla mnie tylko te 120 stopni to za dużo, mało co potem widać na filmach, zdecydowanie wolałbym coś z zakresu 60-90 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jak ustawisz w mobiusie 720p narrow 60fps to masz taki kąt jak potrzebujesz. Tak nagrywam swoje loty "z czapki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 ja używam 1920 więc na normalnym Mobiusie jest około 86 stopni. Daje radę… Chodziło mi o to, że w tym RunCam jest 120, czyli z grubsza tyle co w Mobiusie z szerokokątnym obiektywem - a to dla mnie o wiele za dużo. Piękne panoramy kręci, ale właśnie jak na czapkę posadzisz to modelu już prawie nie widać na filmie, chyba, że właśnie ląduje na głowie. A ograniczać rozdzielczości nie chcę, te kamery i tak mają tak słabe obiektywy, że jeszcze ograniczać jakość nie ma według mnie sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi