posejdon1 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam Postanowiłem zamówić z HK silnik. I niezbyt wiem jakie do niego śmigło. Regulator ma być 40A ,do 40A czy ponad 40A. Może być coś takiego ? Przepraszam jeśli kogoś denerwują takie banalne pytania ale nie znam się na tym i proszę o pomoc bardziej obeznanych w tych sprawach. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ale wiesz, że to silnik do szybkiego małego modelu? Mam taki silnik ze śmigłem 5x5" na 3s. Napęd bierze 32-34A więc taki plush 40A będzie odpowiedni pod warunkiem, że będzie nad nim odpowiedni "przeciąg". Tak samo z silnikiem, inaczej go ugotujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Latałem w Talonie z tym silnikiem na 6x4 i 7x4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A RWD 5 by skazoo wytrzyma ? Bo potem chciałem iść trochę w ESE, i deproniaki rozmiarów rwd 5 by skazoo. Nadaje się do tego ten silnik ? Bo ciąg ma 1200g wiećo wagę się nie boję tylko czy modele wytrzymają taką siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi