Koper20 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Świetny artykuł opublikowany przez portal: "Rynek dronów z perspektywy polskich firm"Jak funkcjonują polskie przedsiębiorstwa na cywilnym rynku dronów? Jak radzą sobie z polskim prawem lotniczym, jak go oceniają i co sądzą o nadchodzących zmianach? Sprawdź wypowiedzi przedstawicieli i właścicieli polskich firm, z którymi udało nam się porozmawiać. Branża dronów jest jedną z najbardziej przyszłościowych gałęzi rynku nowoczesnych rozwiązań technologicznych. Według wielu specjalistów drony obok druku 3D i robotów w przeciągu najbliższej dekady najbardziej wpłyną na zmiany w naszym życiu. Co za tym idzie będzie to również branża bardzo dochodowa, a globalny rynek dronów obecnie oceniany na około 7 miliardów dolarów ma w ciągu kolejnych 10 lat podwoić swoją wartość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Świetny? Chyba kpisz. Kilka tendencyjnych pytań zadanych kilku podrzędnym firemkom, które zajmują się przeważnie jakimiś kopterkami. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper20 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A kolega to co ekspert od dronów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 nie trzeba byc ekspertem zeby stwierdzic kto uczy a kto na tym robi kase 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A kolega to co ekspert od dronów ? W telewizji nie występowałem, więc raczej nie. Ale trochę się znam w tym temacie, więc uznałem, że mogę wypowiedzieć własne zdanie. Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi