Koper20 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Świetny artykuł opublikowany przez portal: "Rynek dronów z perspektywy polskich firm"Jak funkcjonują polskie przedsiębiorstwa na cywilnym rynku dronów? Jak radzą sobie z polskim prawem lotniczym, jak go oceniają i co sądzą o nadchodzących zmianach? Sprawdź wypowiedzi przedstawicieli i właścicieli polskich firm, z którymi udało nam się porozmawiać. Branża dronów jest jedną z najbardziej przyszłościowych gałęzi rynku nowoczesnych rozwiązań technologicznych. Według wielu specjalistów drony obok druku 3D i robotów w przeciągu najbliższej dekady najbardziej wpłyną na zmiany w naszym życiu. Co za tym idzie będzie to również branża bardzo dochodowa, a globalny rynek dronów obecnie oceniany na około 7 miliardów dolarów ma w ciągu kolejnych 10 lat podwoić swoją wartość... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czaro Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Świetny? Chyba kpisz. Kilka tendencyjnych pytań zadanych kilku podrzędnym firemkom, które zajmują się przeważnie jakimiś kopterkami. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper20 Posted April 12, 2015 Author Share Posted April 12, 2015 A kolega to co ekspert od dronów ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolo Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 nie trzeba byc ekspertem zeby stwierdzic kto uczy a kto na tym robi kase 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czaro Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 A kolega to co ekspert od dronów ? W telewizji nie występowałem, więc raczej nie. Ale trochę się znam w tym temacie, więc uznałem, że mogę wypowiedzieć własne zdanie. Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts