Mozart Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Mam zamiar kupić to żelazko do oklejania folią modeli np. Wicherka i proszę o opinię czy jest ono warte tych pieniędzy, Nie chciałbym kupować droższego... http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=8920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Witam, posiadam ten model żelazka i złego słowa o nim nie mogę powiedzieć. Okleiłem nim już kilka modeli. Jedna uwaga, warto sie pomęczyć i uszyć cienką bawełnianą skarpetkę bo powierzchnia stopy żelazka idealna nie jest i robi delikatne ryski na foli. Według mnie warte tych pieniędzy ale to tylko moja ocena, ja jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Też miałem z tym problem. W emalii pokrywającej stopkę miałem wtopione coś jak ziarnko piasku. Rysowało strasznie, czasem nawet skarpetka nie pomagała. Ostatecznie bardzo drobnym papierem ściernym musiałem przeszlifować stopkę w tym miejscu i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Mam takie żelazko od lat i nie mam kłopotów z oklejaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi