zbjanik Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Wiało fest, nie mam żadnego odrzutowca. Lataliście też wolniejszymi modelami? Jak tak, to żałuję że nie byłem...🤥
modelpiotrek Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca 9 godzin temu, zbjanik napisał: Wiało fest, nie mam żadnego odrzutowca. Lataliście też wolniejszymi modelami? Jak tak, to żałuję że nie byłem...🤥 Ot taki Zefirek Nie było źle . Ja byłem tylko w sobotę ale nie żałuję bo fajnie było spotkać wszystkich i przynajmniej słowo zamienić. 1
modelpiotrek Opublikowano 20 Lipca Autor Opublikowano 20 Lipca Rośnie nowe pokolenie Moje dwa wnuki 2
modelpiotrek Opublikowano 20 Września Autor Opublikowano 20 Września Dziś w roli sędziego na Pucharze Polski F1A 2
modelpiotrek Opublikowano Środa o 08:35 Autor Opublikowano Środa o 08:35 Nie samymi modelami człowiek żyje Słowenia Lijak i Włochy Meduno na jesień 2
modelpiotrek Opublikowano Środa o 17:48 Autor Opublikowano Środa o 17:48 37 minut temu, micro napisał: No i super polatane😊. Zdecydowanie super 😂
modelpiotrek Opublikowano Niedziela o 21:04 Autor Opublikowano Niedziela o 21:04 Termiczna jesień na lotnisku Hat 2
robas69 Opublikowano wczoraj o 03:56 Opublikowano wczoraj o 03:56 Cześć Piotr, ten model od sąsiadów z południa ma serwo steru kierunku montowane w stateczniku?
modelpiotrek Opublikowano wczoraj o 07:08 Autor Opublikowano wczoraj o 07:08 3 godziny temu, robas69 napisał: Cześć Piotr, ten model od sąsiadów z południa ma serwo steru kierunku montowane w stateczniku? Tak i z SW i z SK Ogólnie ten model to taka hybryda stworzona przeze mnie .Kadłub i SW z Samsary Top Model a skrzydła ze Stork 4 ale lata genialnie 1
robas69 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Wyważenie to chyba wyzwanie przy serwach w ogonie?
modelpiotrek Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu 3 godziny temu, robas69 napisał: Wyważenie to chyba wyzwanie przy serwach w ogonie? No właśnie że nie jest tak źle Hs 70 tam są i mają się dobrze Z przodu lipo 3s 2200mAh do tego Mega i regler z becem.Dołożyłem z przodu około 20gr. Model do lotu 1840 wyszedl
robas69 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Dziękuję Piotr. Fajny model. I Twój i Samsara TM.
modelpiotrek Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Wpadnij do nas kiedy to polatasz sobie nim
robas69 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Piotr, chylę czoła przed Twoimi zasługami w krzewieniu modelarstwa u dzieci i jak i zdziecinniałych jak ja:-) 1
Rekomendowane odpowiedzi