zbjanik Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Wiało fest, nie mam żadnego odrzutowca. Lataliście też wolniejszymi modelami? Jak tak, to żałuję że nie byłem...🤥
modelpiotrek Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca 9 godzin temu, zbjanik napisał: Wiało fest, nie mam żadnego odrzutowca. Lataliście też wolniejszymi modelami? Jak tak, to żałuję że nie byłem...🤥 Ot taki Zefirek Nie było źle . Ja byłem tylko w sobotę ale nie żałuję bo fajnie było spotkać wszystkich i przynajmniej słowo zamienić. 1
modelpiotrek Opublikowano 20 Lipca Autor Opublikowano 20 Lipca Rośnie nowe pokolenie Moje dwa wnuki 2
modelpiotrek Opublikowano 20 Września Autor Opublikowano 20 Września Dziś w roli sędziego na Pucharze Polski F1A 2
modelpiotrek Opublikowano 30 Września Autor Opublikowano 30 Września Nie samymi modelami człowiek żyje Słowenia Lijak i Włochy Meduno na jesień 2
modelpiotrek Opublikowano 30 Września Autor Opublikowano 30 Września 37 minut temu, micro napisał: No i super polatane😊. Zdecydowanie super 😂
modelpiotrek Opublikowano Niedziela o 21:04 Autor Opublikowano Niedziela o 21:04 Termiczna jesień na lotnisku Hat 2
robas69 Opublikowano Poniedziałek o 03:56 Opublikowano Poniedziałek o 03:56 Cześć Piotr, ten model od sąsiadów z południa ma serwo steru kierunku montowane w stateczniku?
modelpiotrek Opublikowano Poniedziałek o 07:08 Autor Opublikowano Poniedziałek o 07:08 3 godziny temu, robas69 napisał: Cześć Piotr, ten model od sąsiadów z południa ma serwo steru kierunku montowane w stateczniku? Tak i z SW i z SK Ogólnie ten model to taka hybryda stworzona przeze mnie .Kadłub i SW z Samsary Top Model a skrzydła ze Stork 4 ale lata genialnie 1
robas69 Opublikowano Poniedziałek o 07:55 Opublikowano Poniedziałek o 07:55 Wyważenie to chyba wyzwanie przy serwach w ogonie?
modelpiotrek Opublikowano Poniedziałek o 11:10 Autor Opublikowano Poniedziałek o 11:10 3 godziny temu, robas69 napisał: Wyważenie to chyba wyzwanie przy serwach w ogonie? No właśnie że nie jest tak źle Hs 70 tam są i mają się dobrze Z przodu lipo 3s 2200mAh do tego Mega i regler z becem.Dołożyłem z przodu około 20gr. Model do lotu 1840 wyszedl
robas69 Opublikowano Poniedziałek o 11:27 Opublikowano Poniedziałek o 11:27 Dziękuję Piotr. Fajny model. I Twój i Samsara TM.
modelpiotrek Opublikowano Poniedziałek o 13:12 Autor Opublikowano Poniedziałek o 13:12 Wpadnij do nas kiedy to polatasz sobie nim
robas69 Opublikowano Poniedziałek o 20:14 Opublikowano Poniedziałek o 20:14 Piotr, chylę czoła przed Twoimi zasługami w krzewieniu modelarstwa u dzieci i jak i zdziecinniałych jak ja:-) 1
modelpiotrek Opublikowano Wtorek o 09:49 Autor Opublikowano Wtorek o 09:49 Pierwsze przymiarki jedego z wnuków Tymka 😂 1
modelpiotrek Opublikowano wczoraj o 06:56 Autor Opublikowano wczoraj o 06:56 14 godzin temu, micro napisał: Z dużą powagą podszedł do drążków 😊. Taaa już z taką precyzją
Rekomendowane odpowiedzi