modelpiotrek Opublikowano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Jeszcze krótki filmik ze Swishowania 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Jeszcze brakuje Wam stolika z drinkami . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 2 godziny temu, Cybuch napisał: Jeszcze brakuje Wam stolika z drinkami . Pracujemy nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Jak ogarniecie temat to się piszę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 11 godzin temu, Cybuch napisał: Jak ogarniecie temat to się piszę. Kawa i stoliczek już jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Dziś znowu powiało delikatnym zachodem więc odkurzyłem moja GO 3 Minimoa ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Piękny , pozazdrościć. Też bym tak polatał . Latanie na śmigle to nie to samo. Mój sezon z modelami 120 cm już zakończony , a Ty możesz dalej śmigać. Pozdro .Irek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 13 godzin temu, Cybuch napisał: Piękny , pozazdrościć. Też bym tak polatał . Latanie na śmigle to nie to samo. Mój sezon z modelami 120 cm już zakończony , a Ty możesz dalej śmigać. Pozdro .Irek. Irek nie żartuj sezon w pełni a kończymy 31 Grudnia Ja w planie mam jeszcze odwiedzić w tym roku Bezmiechową bo tam mnie jeszcze nie widzieli Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 8 godzin temu, modelpiotrek napisał: Ja w planie mam jeszcze odwiedzić w tym roku Bezmiechową bo tam mnie jeszcze nie widzieli Tylko glajta nie zapomnij ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Godzinę temu, micro napisał: Tylko glajta nie zapomnij ?. No przecież ? Nowe startowisko na płn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 18 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Końca sezonu nie widać ? Lotnisko Hat Czechy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 2 godziny temu, modelpiotrek napisał: Końca sezonu nie widać ? Ale tłoku też nie ma. Masz Piotruś samozaparcie latać w takie zimno. 2 godziny temu, modelpiotrek napisał: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 18 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 2 minuty temu, Cybuch napisał: Ale tłoku też nie ma. Masz Piotruś samozaparcie latać w takie zimno. Irek tam nigdy nie ma tłoku jak się zbierze 2 lub trzech modelarzy to już można powiedzieć że jest tłok hehehe Pas startowy ma 1000m i ogólnie lubię tam latać bo jest przestrzeń i piękne widoki na Beskidy Zimno już czuć na paluchach ale jeszcze nie jest tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Ładny model. To elektryk czy spalina ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 19 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 9 godzin temu, Cybuch napisał: Ładny model. To elektryk czy spalina ?. Elektryk ale mały szykuję jego brata troszkę większego z Great planes ale też elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Dzisiaj 31.12.2023 oficjalnie zakończyliśmy sezon modelarski Do zobaczenia za rok 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 1 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Tradycji stało się zadość choć pogoda z rana u nas szalała no ale Sezon 2024 rozpoczęty !!!! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 21 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca Mustangi dwa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca No , Piotruś fajnie wam to wyszło , pogratulować . Szkoda , że ta biedronka taka samotna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 21 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2 godziny temu, Cybuch napisał: No , Piotruś fajnie wam to wyszło , pogratulować . Szkoda , że ta biedronka taka samotna. Poczekaj bo już się szykujemy na loty w pięć Mustangów ojjj będzie ciekawie bo to na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi