modelpiotrek Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nie samymi modelami nasze stowarzyszenie żyje Ostatnia majowa wyprawa na Słowenię na latanie paralotniowe niestety pogoda pozwoliła tylko wylatac 1,5h w powietrzu ale warto było filmik z wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 super!!! Ty mi tam tego tandema załatw być może się i tym zarażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ty musisz solo polecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 To jest to, co tygrysy lubią najbardziej . Ech, polatałoby się... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Romek marzenia trzeba spełniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Masz rację, tylko, czasami nie wszystko dzieje się tak, jakby się chciało . Mimo wszystko, siedzi gdzieś to tam w środku i może kiedyś... . Oglądam teraz filmy Adama Chodorowskiego np. Super to latanko, choć jeszcze bardziej kręcą mnie góry . Niestety, u mnie całkiem płasko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Trzeba być dobrej myśli i wierzyc a na pewno sie uda Ja więcej latam w górach niz na wyciągarce na Javorovy mam 70km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Cos pieknego może i ja kiedyś tak będe latał hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 No fakt latanie na paralotni czy szybowcem jest przepiękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Trzeba być dobrej myśli i wierzyc a na pewno sie uda Ja więcej latam w górach niz na wyciągarce na Javorovy mam 70km Masz rację Piotrek, nadzieję jeszcze mam . Spędzałem kilka razy urlop w Twojej okolicy (Dziergowice koło Kuźni). Za każdym razem robiłem wypad w góry, najczęściej Wisła i okolice. Oczywiście Czantoria zaliczona - widoki cudne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jak bedziesz znowu w okolicy to pisz zawsze idzie wspólnie polatać modelami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dziś był full contact combat i mimo tylko trzech modeli pianka się sypała gęsto Odnotowaliśmy łącznie 6 kolizji (z czego 5 z udziałem mojego Albatrosa ), w tym jedno całkowite strącenie przeciwnika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jak bedziesz znowu w okolicy to pisz zawsze idzie wspólnie polatać modelami Nie omieszkam i trzymam za słowo . Aprops, mógłbyś polecić jakieś forum paralotniowe ?. Warto by się trochę podciągnąć w temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 A taki fajny był albatrosik Giuliona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Romek jedyne sensowne to https://groups.google.com/forum/#!forum/pl.rec.paralotnie Dzisiaj u nas fajnie polatali i powalczyli szkoda że beze mnie ale czasami tak jest Ale Giulion sobie dzielnie poradził z dwoma krzyżakami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Są i filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Koledzy, czy na tej nowej miejscówce są warunki do oblatania modelu 50cc? Mam Sbacha 342, który wymaga zerkniecia okiem kogos ,kto ma doswiadczenie w benzynach i mam taki pomysł by wpaść z modelem do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzięki Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Darek miejsca jest dużo pas jest trochę nierówny jeszcze dopiero zaczniemy coś z nim robić poza pasem trawa jest już spora Nie wiem jakie masz w modelu podwozie wpadnij np w sobotę lub piątek zobacz i oceń Romek nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi