idfx Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam ! Czy ktoś używał takiej ładowarki ? Szukam jakiś opinii, Redox mi się sfajczył w zeszłym tygodniu i szukam czegoś na większą ilość pakietów w tym samym czasie ładowania. http://hobbyking.com/hobbyking/store/__11170__Turnigy_4x6S_Lithium_Polymer_Battery_Pack_Charger.html Martwi mnie jedna opinia na HK : "very bad product i have port 2 not working i Received it to day and when i test it the port 2 not working and keep give me (break down)" .. może akurat tak trafił. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 skoro martwi cie jedna opinia na sto, to nie powinieneś brac sie za zakupy w hk ale fakt przy 4 portach sporo wieksze ryzyko ze ktorys nie zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Cena atrakcyjna, jak padnie 1 port to masz jeszcze trzy. Ale czy trochę dziwne ze moc zasilacza zaczynają od 200W ?! 4 porty dla 4s to chyba troszkę mało. Wiem że to minimum ale uczciwiej powinni podać wiekszą moc . ps wyświetlacz jak w starej dobrej acucell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 "zapomnieli" napisać, że ładowarka ma 4x 50W.... Za to 6A/port robi wrażenie. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgadzam się z Tobą Jerzy, że chyba celowo nie podali mocy. Ale nie ma tego złego, ta ładowarka ma mocniejszego brata 4x100W, ale już w innej cenie . Sam kiedyś się nad nią rozwodziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Czekam, aż pojawi się taka bez konieczności podłączania przewodów siłowych. Czasami taki kombajn przydaje się a rzadko odczuwam potrzebę naładowania pakietu 4Ah za 15 min . I żeby jeszcze miała zasilacz sieciowy.... - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__42760__Turnigy_MEGA_400Wx2_Battery_Charger_Discharger_800W_EU_Warehouse_.htmlMam, używam i polecam. Do praktycznie ciągłego latania potrzebujesz tylko 3 pakietów z prądem ładowania 5C i solidny akumulator w aucie Jerzy w mojej 16A przy 6S a poniżej 6S po 20A na kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dzięki za podpowiedzi. Muszę przemyśleć sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi