Krychol RC Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Na zdjęciach nie widać za bardzo ale jaes i to spory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam tym razem mam pytanie na temat silnika jaki silnik mógł bym dać do tego modelu zamiast Bm2408-21? Chcę założyć inny silnik ponieważ ten coś mi za bardzo padł. :evil: Przypominam że ma być to coś w rozsondnej cenie np. tak ok. 80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 nie moge :/ co ci padło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Buczy jak by łożysko padło czy coś takiego.Ale tak czy tak kupie inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 To normalne w tych silnikach Wymień łożysko i będzi ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 jak normalna jak z tego co licze wykonał 3 loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Poprostu chce założyć inny silnik a tego włoże do czegś depronowego. Chcę coś solidniej wykonanego np. takie coś jak ma Patryk U. w swoim akrobacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 To kup sobie AXI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Nie mam tyle siana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A co myślicie o tym: http://www.airhobby.pl/product_info.php?cPath=26_28_76&products_id=398 I czy ten silnik da sie mocować odwrotnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A ja myśle że zaraz zrobie z tobą porządek, za floodowanie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Co to jest flodowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 google też nie masz ?? Bo EDYTUJ nie umiesz używać:/ http://www.google.pl/search?hl=pl&q=floodowanie&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 No to raczej nie będę kupował nowego silnika tylko wymienię łożyska a jeżeli mi ktoś chce pomóc to zapraszam tutaj: http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=836 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 No i model zważony.Waży 560gram ale chcę go na nowo obkleić i pewnie bendzie mniej ważył.560 to dob że czy źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 moim zdaniem bardzo dobrze!! powinien latać jak burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Wiem bo waży 560g a silnik ma 600g ciągu więc powinien dobrze latać ale przez nowe oklejenia poprawi się estetyka i pewnie waga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 W takim modelu wystarczyłby ciąg rzędu 350g. I to ze sporym zapasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam po dość dużym czasie znowu na forum. Dawno temu pytałem czy mój model z ciągiem 600g przy wadze 560 poleci? Dostałem odpowiedz ze będzie latał jak burza i ze do tego modelu przy tej wadze w zupełności by wystarczył ciąg rzędu 350g. Tak patrzyłem na osiągi tego silnika na pewnej strące i znalazłem że przy śmigle 7x3.5GWS daje ciąg 403g i pobiera prąd 8,8A!!! To skoro 350 by wystarczyło to 403 to już na pewno a przy poboże 8,8A polatam wiele wiele dużej. Czy to jest dobry pomysł żeby długo i spokojnie sobie polatać niż szybko i krótko na 8x4? Bo właśnie przy tym modelu chodzi mi właśnie o długie wolne i spokojne latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 piękny paradox długo i spokojnie sobie polatać niż szybko i wolno na 8x4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.